top of page

De Gooise Verhuur is opgericht in 1951 door Albert van 't Zand (op de bakfiets). Albert begon met wat serviesgoed, glaswerk en een tiental tafels. ​Deze bracht hij met de bakfiets naar de klant. Door zijn sociale karakter breidde hij vrij snel zijn klantenkring uit en de Gooise Verhuur werd al snel een begrip in het Gooi. Albert was onlosmakelijk verbonden met de Gooise Verhuur en is tot zijn overleden (op 79-jarige leeftijd) actief betrokken geweest met de bedrijfsvoering.

 

Zijn zoon Hans van 't Zand (onderste foto) was vanaf jonge leeftijd actief in zijn vaders bedrijf en heeft de Gooise Verhuur in 1991 overgenomen. Hans heeft het assortiment in de jaren negentig uitgebreid met partytenten en sindsdien is de Gooise Verhuur in staat om het complete plaatje te verzorgen. Hans heeft meer dan 40 jaar ervaring in de verhuurbranche en heeft laten zien dat de service van de Gooise Verhuur verder gaat dan die van de concurrent. 

Ook de kinderen van Hans zijn als derde-generatie nauw betrokken bij de bedrijfsvoering van de Gooise Verhuur. 

Na meer 70 jaar en bijna vier generaties heeft de Gooise Verhuur zich ontwikkeld als een familiebedrijf in hart en nieren, waarbij de servicegerichtheid in het DNA zit. 

opa.png
Historie
Hans (1).png

Persoonlijke Service

Deskundig Advies

Uitgebreid Assortiment

035-6289320

bottom of page